Tienernaailessen:

Vrijdagmiddag van 14.30 uur – 16.30 uur vanaf 10 jaar.

Kosten 15,– euro per les.

Schrijf je snel in, want vol = vol!

Kinderfeestjes:

Bij Uniek met Marian is het mogelijk om een kinderfeestje te houden of een kinderworkshop te volgen met max. 6 kinderen.

Een feestje zal 2 a 2,5 uur duren en de kosten zijn 100,– euro voor max. 6 kinderen. Uiteraard zijn de materialen inbegrepen en natuurlijk drinken met wat lekkers, chippies en een cadeautje voor de jarige. Het item wat je hebt gemaakt mag je mee naar huis nemen.

Voor een workshop is het max. aantal kinderen ook 6 en bij minimaal 4 kinderen gaat de workshop door. De workshop zal 2 a 2,5 uur duren en de kosten zijn 15,– euro per kind inclusief materialen, drinken met wat lekkers.

Workshop Kussen

We gaan een recht kussen maken van 40 x 40 cm op de naaimachine nadat we het eerst hebben versierd. Vanaf 8 jaar.

Workshop Kussen in vorm

We gaan een lap stof versieren en daarna er een kussen van maken op de naaimachine in de vorm van bv. een hart. Vanaf 8 jaar.

Workshop Tas versieren

Een A4 lap gaan we versieren en daarna gaan we het in elkaar zetten met de naaimachine zodat je met je eigen tas naar huis gaat. Vanaf 8 jaar.

Workshop Piepschuim krans versieren

Met diverse lintjes, lapjes, pailletten, knopen, vilt etc….gaan we een piepschuim krans versieren zonder dat we de naaimachine gebruiken. Vanaf 6 jaar.

Workshop Uilen tot een kussen of boekensteun maken.

Van stof en diverse andere materialen gaan we een leuke uil maken en dit tot een kussen of boekensteun maken met de naaimachine. Vanaf 8 jaar.

Workshop Canvasbord versieren.

Heb je een oude spijkerbroek dan kun je die voor deze workshop goed gebruiken, tenminste als ie kapot geknipt mag worden en anders gebruiken we andere stofjes. Maar…..heb je een oude spijkerbroek neem hem dan mee. Vanaf 8 jaar.